Ανάπτυξη ιστοτόπων

We develop
 • in PHP, jQuery
 • in WordPress

Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων- Web Development

Οι Webspacers προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για εταιρικές ιστοσελίδες. Οι web spacers απευθύνονται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται για έξυπνους και μοντέρνους τρόπους συνεργασίας και επικοινωνίας με πελάτες και συνεργάτες.

Το φάσμα ανάπτυξης ιστοτόπων που προσφέρουμε, ξεκινά απο τη δημιουργία απλών, ευχρηστων, καλαίσθητων και διαδραστικών μικρών ιστοτόπων εώς την δημιουργία περίπλοκων διαδυκτιακών εφαρμογών ή την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων με χιλιάδες καθημερινούς πελάτες ή συνεργάτες.

Στατικές ιστοσελίδες

Μία peace of mind λύση για οποιαδηποτε εταιρία θέλει να έχει μία ιστοσελίδα για να μην απουσιάζει απο τον ψηφιακό χώρο. Ιστότοποι τέτοιου είδους δεν είναι δυνατών να επεξεργαστούν από τον εκάστοτε πελάτη χωρίς την χρήση τεχνικού, για αυτόν τον λόγο προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμες. Είναι μια peace of mind λύση γιατί ιστότοποι τέτοιου είδους σπάνια έχουν ανάγκη απο συντήρηση.

Responsive Design

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι πλήρως προσαρμόσιμες σε όλες τις οθόνες είτε πρόκειτε για σταθερό υπολογιστή είτε για κινητές συσκευές

 • 580b585b2edbce24c47b2d27

Ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας

 • Φιλοξενία σε server τελευταίας τεχνολογίας
 • Αγορά Domain Name
 • Μεταφορά ιστοσελίδας στους δικούς μας server
 • Διαχείρηση και παραμετροποίηση server

Δυναμικές ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες απευθύνται κυρίως σε εταιρίες, οργανισμούς οι οποίες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο ως ένα καθημερινό εργαλείο. Μέσω ενός εύχρηστου και πανίσχυρου CMS (Content Managment System => Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου) η ανανέωση, η προσθήκη, ή επεξεργασία του υλικού ή του περιεχομένου της ιστοσελίδας γίνεται πιο ευκολή από ποτε. Ενημερώστε όλους τους ενδιαφερόμενους της επιχείρησης/οργανισμού σας οποιδήποτε στιγμή μέσω emails, ειδοποιήσεων κλπ.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα (e-shop)

Είτε πρόκειτε για υλικά είτε για ψηφιακά προϊόντα ή υπηρεσίες ένα eshop είναι η κατάλληλη λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Με αυτόν μια επιχείρηση μπορεί να αυξήσει το δίκτυο των πελατών αφού ο ιστότοπος μπορεί να προπελαστεί οπουδήποτε στον κόσμο.Δημιουργούμε αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα με πρωτότυπο σχεδιασμό και εύχρηστο περιβάλλον. Είτε πρόκειται για B2B είτε για Β2C προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση που ταιριάζει στην εκάστοτε επιχείρηση.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

 • Σχεδιασμένα για την κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης
 • Διαθέσιμοι όλοι οι ασφαλείς τρόποι πληρωμής
 • Εγγύηση οnline διαθεσιμότητας της σελίδας 99,9%

Αναλαμβάνουμε:

 • Καθαρισμό Ιστοσελίδων από κακόβουλο υλικό
 • Διαχείρηση και παραμετροποιήση του ιστότοπούς ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Μεταφορά και ανακατασκευή

Αν έχετε πρόβληματα με την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, οι Webspacers αναλαμβάνουν την επεξεργασία και παραμετροποίηση της. Υπάρχει πάντα βέβαια η δυνατότητα μεταφοράς της στους δικούς μας servers ή εκ νέου κατασκευή της.

Συντήρηση και υποστήριξη

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη μετά το τέλος του κάθε έργου. Είτε επιθυμείτε να διαχειριζόμαστε εμείς είτε να σας εκπαιδεύσουμε και να το διαχειρίζεστε οι ίδιοι είμαστε συνεχώς πλάι σας για την οποιαδήποτε ανάγκη.  Μέτα την ολοκλήρωση του κάθε έργου παρέχουμε 2 μήνες δωρεάν υποστήριξη.

Πως συνεργαζόμαστε:

Κατανόηση απαιτήσεών

Μας περιγράφεται την επιχείρηση σας και τις ανάγκες της. Οι Webspacers θα σας προσφέρουν την περισσότερο συμφέρουσα λύση.

Κατασκευή έργου

Αναπτύσουμε το έργο βάση των αναγκών σας καθοδηγούμενοι από τις συμβουλές σας

Τρόπος προώθησης

Είτε επιθυμείτε προώθηση με πληρωμή είτε την κάλυψη οργανικών θέσεων στις μηχανές αναζήτησης οι Webspacers κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες

Υποστήριξη

Μέτα την ολοκλήρωση κάθε έργου παρέχουμε 2 μήνες για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης σας για την διαχείρηση και υποστήριξη του ιστοτόπου σας

WebSpacers